Om LM apartment Services

LM apartment Services är ett franskt företag i Nice, med en svensk ägare och en internationell stil. Vi kan erbjuda Er full Property Management service för Er lägenhet eller villa. Ambitionen är att ge Er den bästa service ni kan få för att ni ska känna att Er lägenhet eller villa är i säkra händer när Ni själva inte är där. Hyr ni ut, ska Era gäster ges en fantastisk semester  här på Rivieran.

Med flera års erfarenhet av Property Management ser vi nu fram emot att få hjälpa just Er med allt från marknadsföring  och uthyrning till underhåll. Med ett stort kontaktnät löser vi allt. Med oss, blir det helt enkelt mycket enklare och tryggare att äga en lägenhet på Rivieran.

Klicka på ” Services” och se några av de tjänster vi kan erbjuda. Fyll i kontaktformuläret och sänd in det och vi återkommer till Er.

Efter att ha sett Er lägenhet och hört Era önskemål, vet vi lite mer om vad vi kan hjälpa Er med.

Med många års erfarenhet från resebranschen, 8 språk (svenska,danska norska, engelska,tyska,franska, italienska och holländska) och stor kännedom om Nice och Rivieran har ni allt Ni behöver hos oss.

Välkomna till LM apartment Services.